Βρεφικά απορρυπαντικά

ΑΠΑΛΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Το υγρό απορρυπαντικό Εύρηκα Newborn ήρθε για να γίνει το πρώτο απορρυπαντικό του μωρού σας! Είναι ιδανικό για νεογέννητα, γιατί περιέχει >94% φυσικά και φυτικής προέλευσης συστατικά, είναι δερματολογικά ελεγμένο και υποαλλεργικό. Φροντίζει τα ρουχαλάκια του, τα προστατεύει από τη φθορά και παράλληλα αφαιρεί ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες, ενώ δεν περιέχει χρωστικές, φωσφορικά, σιλικόνη και nitro-musks. 36 πλύσεις, 1,8L

Οδηγίες χρήσης
Πλύσιμο στο πλυντήριο: Επιλέξτε πρόγραμμα χωρίς πρόπλυση. Βάλτε την προτεινόμενη δόση στη θήκη της κύριας πλύσης του πλυντηρίου.
Πλύσιμο στο χέρι: Διαλύστε 45mL απορρυπαντικού σε 10 λίτρα κρύου ή χλιαρού νερού και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Ξεπλύνετε και στεγνώστε τα χέρια σας καλά μετά τη χρήση. Άτομα με ευαίσθητο ή τραυματισμένο δέρμα πρέπει να αποφεύγουν την παρατεταμένη επαφή με το διάλυμα πλύσης.
Δοσολογία
Πλυντήριο: 4,5kg ρούχων: Μαλακό / Μέτριο νερό: 40mL για ελαφρά λεκιασμένα, 50mL για κανονικά λεκιασμένα, 90mL για πολύ λεκιασμένα ρούχα.
Σκληρό νερό: 60mL για ελαφρά λεκιασμένα, 75mL για κανονικά λεκιασμένα, 110mL για πολύ λεκιασμένα ρούχα.


Γνωρίστε το νέο μαλακτικό Εύρηκα Newborn που είναι ειδικά σχεδιασμένο για τα ρουχαλάκια των νεογέννητων, αλλά και όλης της οικογένειας. H σύνθεσή του με >94% φυσικά και φυτικής προέλευσης συστατικά το κάνει ιδανικό για νεογέννητα, ενώ είναι δερματολογικά ελεγμένο και υποαλλεργικό. Εγγυάται την απαλή φροντίδα των ρούχων, τα προστατεύει από τη φθορά, προσφέροντας εύκολο σιδέρωμα και διατηρώντας τα απαλά και αφράτα. 14 πλύσεις, 1L

Οδηγίες χρήσης
Προσθέστε το μαλακτικό ρούχων στην ειδική θήκη του πλυντηρίου σας, στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά τη διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος.
Δοσολογία
Πλυντήριο: 70mL για 4-5kg ρούχων ανά πλύση (περίπου 1 και 3/4 καπάκια).
Πλύσιμο στο χέρι: 35mL για 5Lt νερού (περίπου 4/5 του καπακιού) στο τελευταίο ξέβγαλμα.