Η πιο στοργική φωλιά για το μωράκι σας!!


Για μια όμορφη μετάβαση από την κοιλίτσα στην κούνια και το κρεβατάκι του.

Η φωλιά είναι ένα αξεσουάρ για το μωράκι σας, σχεδιασμένο για να του προσφέρει ένα άνετο και καταπραϋντικό περιβάλλον, ενώ οι εμπνευστές της υποστηρίζουν ότι είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα από τη μήτρα.

Η φωλίτσα αγκαλιάζει το μωρό και το βοηθά να ηρεμήσει, ενώ παράλληλα νιώθει ασφαλές και προστατευμένο. Είναι ιδανική για χρήση την ώρα του παιχνιδιού με κρεμαστά παιχνίδια, για ξεκούραση και για χαλάρωση. Επίσης, είναι πολύ χρήσιμη καθώς σας επιτρέπει να έχετε το μωρό σας μαζί σας, σε ακόμη περισσότερες δραστηριότητες. Ενώ γυμνάζεστε στο σπίτι, την ώρα που χαλαρώνετε στον καναπέ ή διαβάζετε το βιβλίο σας, ακόμη και όταν κοιμάστε στο ίδιο κρεβάτι συνήθως κατά τη διάρκεια του θηλασμού.

Τα οφέλη της φωλιάς είναι πολλά και αρκετά πολύπλευρα. Η φωλίτσα του μωρού σας, το προστατεύει από τα χτυπήματα και τις έντονες κινήσεις του όταν έχει ξεκινήσει να γυρνάει πλευρό, ενώ οι βόλτες και τα ταξίδια σας γίνονται πιο άνετα, αφού έχετε μαζί σας ένα κρεβατάκι για να ξεκουραστεί το μωρό σας.

Προκαλεί μια αίσθηση ασφάλειας όχι μόνο για το μωράκι που βρίσκεται σε ένα ζεστό και προστατευμένο περιβάλλον, αλλά και για εσάς μια αίσθηση ηρεμίας, αφού το μωρό σας βρίσκεται σε ένα ασφαλές περιβάλλον και εκτός σπιτιού, φυσικά κάτω από τη μόνιμη επίβλεψή σας. Επίσης οι φωλιές είναι κατάλληλες για νεογέννητα αλλά και για μεγαλύτερα μωράκια, έτσι είναι ένα αξεσουάρ το οποίο θα ευχαριστηθείτε για καιρό!

Τι χρειάζεται να προσέχετε όμως; Θα πρέπει να επιλέξετε τα υλικά της φωλίτσας να είναι αντιαλλεργικά και φιλικά προς το μωρό σας, δηλαδή να είναι πολύ απαλά προς το δερματάκι του. Ακόμη, η μεταφορά του μωρού είναι καλύτερο να αποφεύγεται χρησιμοποιώντας τη φωλιά, αφού είναι περισσότερο κατάλληλη για στατική χρήση.

Το πιο σημαντικό ίσως χαρακτηριστικό που πρέπει να έχει η φωλιά, είναι το αφαιρούμενο ύφασμα για το πλύσιμο, ειδικά όταν έχετε νεογέννητο μωράκι, που είναι πολύ επιρρεπές στα «ατυχήματα». Το υγρό απορρυπαντικό, αλλά και το μαλακτικό Εύρηκα newborn είναι η καλύτερη λύση για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε αστραφτερά τα ρουχαλάκια και την φωλίτσα του! Περιέχουν >94% φυσικά & φυτικής προέλευσης συστατικά, χωρίς προσθήκη χρωστικών, φωσφορικών, σιλικόνης και nitro-musks και είναι φτιαγμένα ειδικά για το νεογέννητο μωράκι σας!