Έκτος μήνας!


Υγρό πιάτων για μωρά ΕΥΡΗΚΑ Baby

Κλείσατε τον έκτο μήνα ή βρίσκεστε στην ιδιαίτερη περίοδο μεταξύ έκτου και ένατου;

Οι αλλαγές που θα παρατηρείτε να συμβαίνουν στη ζωή του μωρού σας, είναι κοσμοϊστορικής σημασίας, τόσο σε κινητικό όσο και σε διανοητικό επίπεδο.

Εκτός από την αντίληψη, τη φωνή του και την ποικιλία των ήχων και των κραυγών που αυξάνονται, θα παρατηρείτε ότι δυναμώνουν χεράκια και ποδαράκια με αποτέλεσμα να μπορεί να κάθεται σιγά-σιγά χωρίς βοήθεια στο καρεκλάκι του.

Μαζί με τα παραπάνω, όμως, οξύνεται και η περιέργειά του! Οπότε, οτιδήποτε βρίσκεται μπροστά του κατευθύνεται με τη βοήθεια των χεριών στο στόμα για περαιτέρω επεξεργασία, αφού μετά τον έκτο μήνα, σύμφωνα με τους ειδικούς, η πλειοψηφία των βρεφών περνά τη λεγόμενη «στοματική φάση» .Έτσι, πιατάκια, πλαστικά ποτηράκια, παιχνίδια, μπιμπερό –και όποιο άλλο σκεύος βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής– καλό θα είναι να καθαρίζονται και να σαπουνίζονται με ζεστή σαπουνάδα και να ξεβγάζονται πολύ καλά με νερό.Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, μετά την πλύση τους, τα περισσότερα σκεύη συνιστάται να μπαίνουν στο ψυγείο, αφού ζέστη και υγρασία ευνοούν την ανάπτυξη μικροβίων.

Τέλος, η προετοιμασία του φαγητού ή του γάλακτος απαιτεί ένα καλό σαπούνισμα των χεριών καθώς και καθαρισμό του πάγκου όπου θα ακουμπήσετε τα σκεύη. Την ίδια αντιμετώπιση θα πρέπει να έχουν και τα παιχνίδια του μωρού, ιδίως εάν έχουν λερωθεί με τροφές, αφού τα υπολείμματα μπορεί να αποτελέσουν εστία μικροβίων.

Το υγρό πιάτων ΕΥΡΗΚΑ Baby, είναι ειδικά μελετημένο για όλα τα σκεύη του μωρού σας. Συνδυάζει την αγνότητα με την αποτελεσματικότητα στην καθαριότητα των βρεφικών σκευών χάρις στο πράσινο σαπούνι και το εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι και λεμόνι. Εμπιστευτείτε το!

Γιατί η μαμά Εύρηκα Ξέρει καλύτερα.