Πώς πλένω τα ευαίσθητα ρουχαλάκια;!


Βρεφικά απορρυπαντικά Εύρηκα Baby

1. Δώστε μεγάλη προσοχή στη σωστή δοσολογία όπως αυτή αναφέρεται στις οδηγίες χρήσης του απορρυπαντικού.

2. Μην πλένετε ποτέ τα βρεφικά ρουχαλάκια μαζί με τα δικά σας. Είναι σημαντικό τα ρούχα του μωρού σας να πλένονται ξεχωριστά έτσι ώστε να αποφύγετε τυχόν αλλεργίες που μπορεί να προκληθούν στο ευαίσθητο δέρμα του, ενώ καλό θα ήταν να συνεχίσετε να το κάνετε έως και την ηλικία των 6 ετών.

3. Πριν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά τα ρούχα του μωρού σας, φροντίστε απαραίτητα να τα έχετε πλύνει με το ΕΥΡΗΚΑ Baby. Το υγρό απορρυπαντικό που καθαρίζει και περιποιείται σαν χάδι τα βρεφικά ρούχα, χάρη στο 100% φυτικό πράσινο σαπούνι με λάδι ελιάς και το εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι που περιέχει.

4. Προκειμένου να καθαρίσετε εύκολα έναν λεκέ, μην τον αφήσετε να στεγνώσει πάνω στο ρούχο του μωρού σας. Για καλύτερα αποτελέσματα, καθαρίστε τον ενώ είναι ακόμα νωπός.

5. Για τους επίμονους λεκέδες στα βρεφικά ρουχαλάκια ψεκάστε Εύρηκα Bright pre wash spray απευθείας πάνω στον λεκέ πριν την πλύση.

6. Μία αρκετά χρονοβόρα αλλά και βαρετή, για πολλές μαμάδες, διαδικασία που όμως είναι άκρως απαραίτητη για τα παιδικά ρουχαλάκια, είναι το σιδέρωμα. Ο ατμός βοηθά τα ρούχα να μην γαριάζουν και να διατηρούν τη λαμπερότητά τους, αλλά πάνω από όλα τα αποστειρώνει εξαφανίζοντας έτσι τα περισσότερα μικρόβια.

Το Εύρηκα baby είναι ένα απορρυπαντικό σχεδιασμένο για τα βρεφικά ρούχα όμως είναι κατάλληλο και για τα ρούχα όλης της οικογένειας. Δερματολογικά ελεγμένο και υποαλλεργικό, εγγυάται την απαλή φροντίδα των ρούχων ενώ παράλληλα τα περιποιείται, χάρη στο 100% φυτικό σαπούνι με λάδι ελιάς και το εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι. Όμως παράλληλα, καθαρίζει αποτελεσματικά τα ρούχα και απομακρύνει τους δύσκολους λεκέδες.

Υγρό απορρυπαντικό για βρεφικά ρούχα