Πότε μπορώ να πω αποστείρωση τέλος;!


Υγρό πιάτων ΕΥΡΗΚΑ Baby για όλα τα σκεύη του μωρού σας

Η χρονοβόρα και απαιτητική διαδικασία αποστείρωσης των θηλών και των μπιμπερό γίνεται ολοένα και πιο κουραστική; Δεν βλέπετε την ώρα που θα πείτε αντίο στους αποστειρωτές και θα καλωσορίσετε το μωράκι σας στον πραγματικό κόσμο;Αν αναρωτιέστε πότε θα γίνει αυτό, οι ειδικοί συμβουλεύουν ότι αν και δεν υπάρχει ένας χρονικός κανόνας, τα δεδομένα αρχίζουν να αλλάζουν όταν το μωράκι σας μπει στο δεύτερο εξάμηνο της ζωής του. Όταν δηλαδή το ανοσοποιητικό σύστημα του μωρού έχει ενισχυθεί, είτε θηλάζει είτε παίρνει ξένο γάλα.

Έτσι, σύμφωνα με τους παιδιάτρους, ο απογαλακτισμός του μωρού θεωρείται εκείνο το χρονικό ορόσημο όταν πλέον το τάισμα με το κουτάλι θα σημάνει και το τέλος της αποστείρωσης!

Είναι παράλληλα και η περίοδος που το μωράκι θα αρχίσει να βάζει στο στόμα του και άλλα αντικείμενα θέλοντας να τα εξερευνήσει. Πράγμα που σημαίνει πως για ό,τι υπάρχει γύρω του (σκεύη, μπιμπερό κ.λπ.) θα πρέπει να τηρούνται οι κανόνες καθαριότητας και υγιεινής!

Το υγρό πιάτων ΕΥΡΗΚΑ Baby, είναι ειδικά μελετημένο για όλα τα σκεύη του μωρού σας. Συνδυάζει την αγνότητα με την αποτελεσματικότητα στην καθαριότητα των βρεφικών σκευών χάρις στο πράσινο σαπούνι και το εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι και λεμόνι. Εμπιστευτείτε το!

Γιατί η μαμά Εύρηκα Ξέρει καλύτερα.