Σε τι διαφέρει ένα απορρυπαντικό για βρεφικά ρούχα από ένα κοινό απορρυπαντικό;!


Όλοι οι γονείς όταν έρχεται στον κόσμο το μωρό τους θέλουν για αυτό το καλύτερο. Κάπως έτσι, ενημερώνονται και προσέχουν τα πάντα με σκοπό το μωρό τους να μεγαλώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μια από τις αγωνίες της μητέρας και νοικοκυράς είναι και η φροντίδα των βρεφικών ρούχων. Τα ρούχα του μωρού πρέπει να πλένονται και να απολυμαίνονται επαρκώς, την ίδια ώρα που τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούνται πρέπει να μπορούν και να σέβονται τον ευαίσθητο οργανισμό του βρέφους. Η πιο σωστή επιλογή για τη φροντίδα των βρεφικών ρούχων είναι με τη χρήση ενός απορρυπαντικού για βρεφικά ρούχα. Σε τι όμως διαφέρει ένα απορρυπαντικό για βρεφικά ρούχα από ένα κοινό απορρυπαντικό;

Το βρεφικό απορρυπαντικό πρέπει να είναι άοσμο ή να έχει ένα πολύ απαλό και διακριτικό άρωμα. Το Εύρηκα baby απορρυπαντικό για βρεφικά ρούχα, με 100% φυτικό πράσινο σαπούνι από λάδι ελιάς και εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι είναι υποαλλεργικό, δερματολογικά ελεγμένο και επομένως ιδανικό για τα ρούχα του βρέφους. Τα έντονα αρώματα που έχουν τα κοινά απορρυπαντικά ρούχων δεν ενδείκνυνται για τα βρέφη. Ακόμη, το βρεφικό απορρυπαντικό είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να είναι υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο. Την ίδια ώρα και καθώς οι λεκέδες στα βρεφικά ρούχα είναι περισσότερο απαιτητικοί από όσο νομίζουμε, τα βρεφικά απορρυπαντικά είναι σχεδιασμένα ώστε να καθαρίζουν αποτελεσματικά κάθε δύσκολο λεκέ.

Η επιλογή ενός βρεφικού απορρυπαντικού δεν αφορίζει βεβαίως τα κοινά απορρυπαντικά. Κάθε ένα προϊόν ανήκει στο είδος του και απευθύνεται σε συγκεκριμένες ανάγκες. Για παράδειγμα, δεν θα πλένατε με λευκαντικό τα χρωματιστά σας ρούχα. Κάπως έτσι και τα βρεφικά ρούχα έχουν τις δικές τους ανάγκες φροντίδας και το δικό τους απορρυπαντικό, το οποίο με τη σειρά του θα πρέπει να σέβεται το ευαίσθητο δερματάκι του μωρού και τον ανώριμο οργανισμό του, που είναι ακόμα στη φάση της ανάπτυξης.