Έξυπνα δώρα για νεογέννητα!


Πιθανότατα το έχετε ήδη παρατηρήσει: Τα μωρά στα φιλικά ζευγάρια και στην ευρύτερη οικογένεια έρχονται «κατά κύματα»! Σε κάθε περίπτωση, ένα καινούργιο μωράκι έφτασε στην παρέα ή στην οικογένεια, κι εσείς διαθέτοντας ήδη εμπειρία από το δικό σας μωρό, έχετε περισσότερες ιδέες για τα πιο χρήσιμα και έξυπνα δώρα για νεογέννητα.

Τσάντα αλλαξιέρα
Η μεγάλη και χρηστική αυτή τσάντα γίνεται το βασικό αξεσουάρ της νέας μαμάς τουλάχιστον για τον πρώτο χρόνο της ζωής του μωρού και σε πολλές περιπτώσεις αντικαθιστά για αρκετούς μήνες την «κανονική» τσάντα μας. Επιλέξτε μία τσάντα σε ουδέτερα χρώματα, ώστε να μπορεί να την «κρατήσει» η μαμά όλες τις ώρες και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε ένα επόμενο μωράκι. Θυμηθείτε οι εσωτερικές θήκες βοηθούν στο να βρίσκονται πιο εύκολα τα αντικείμενα μέσα την τσάντα, ενώ ένα ανοιγόμενο φύλλο με πλαστική επένδυση για το άλλαγμα του μωρού είναι το πιο απαραίτητο χαρακτηριστικό της. Ιδανικά, επιλέξτε τσάντα από ύφασμα που να μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο, αφού η τσάντα αυτή θα συνοδεύει το μωρό για πολλούς μήνες στις εξόδους του και είναι λογικό να λερώνεται.

Μουσικός προβολέας
Ακόμη και ένα μικρό μωράκι θα απολαύσει αυτό το δώρο: Ο προβολέας συνήθως βρίσκεται μέσα σε ένα λούτρινο παιχνίδι και προβάλει εικόνες μαζί με μια χαλαρωτική και καθησυχαστική μουσική. Ιδανικό δώρο για να βοηθήσει το μωρό να χαλαρώνει και να μάθει να ηρεμεί μόνο του στην κούνια του.

Χαλάκι δραστηριοτήτων
Πρόκειται για ένα πολυχρηστικό δώρο που θα εκτιμήσει το μωρό αλλά και οι γονείς του! Στην αγορά θα βρείτε ποικιλία από χαλάκια δραστηριοτήτων που είναι ιδανικά για μωρά από τις πρώτες εβδομάδες της ζωής τους. Το χαλάκι δραστηριοτήτων προσφέρει μια εξαιρετική εναλλακτική για ερεθίσματα για το μωρό, από κρεμαστά παιχνίδια με χρώματα και ήχους που τραβούν την προσοχή των νεογέννητων μέχρι πλαστικούς καθρέφτες και ένθετα στοιχεία με διαφορετικές υφές, που όλα τους παρακινούν το μωρό να εξασκήσει και να δραστηριοποιήσει το σώμα του και να αρχίσει να ανακαλύπτει τον κόσμο γύρω του.

Πανάκι «παρηγοριάς»
Από απαλό ύφασμα, το συγκεκριμένο προϊόν προορίζεται να γίνει ο αγαπημένος σύντροφος του νεογέννητου μωρού, ένα αντικείμενο που θα το βοηθήσει να ηρεμεί και να μάθει να αποκοιμιέται μόνο του στη διάρκεια της νύχτας. Το πανάκι παρηγοριάς μπορεί να μοιάζει με λούτρινο ζωάκι και να διαθέτει ένθετα στοιχεία που βοηθούν παράλληλα το μωρό να μένει απασχολημένο και του προσφέρουν ένα επιπλέον κίνητρο για να εξερευνήσει το περιβάλλον του ή να είναι πιο απλό, σαν κουβερτάκι, ενώ ορισμένα έχουν επίσης επιλογή για μουσική.

Ρουχαλάκια και λευκά είδη
Μπορείτε να κινηθείτε προς μία πρακτική επιλογή, όπως μια εξάδα βαμβακερά φορμάκια για κάθε ώρα της ημέρας ή ένα σετ σεντόνια, ή σε κάτι πιο ξεχωριστό, όπως μία ολόσωμη φόρμα ύπνου ή μπουφάν για τα πρώτα κρύα. Εάν θέλετε να πάρετε ένα χρηστικό δώρο στους γονείς αλλά γνωρίζετε ότι έχουν ήδη πολλά ρουχαλάκια και ασπρόρουχα, μια καλή ιδέα είναι ένα ρούχο ή πανωφόρι που θα είναι κατάλληλο για το μωρό τον επόμενο χρόνο της ζωής του.

Εάν το δώρο για το νεογέννητο είναι υφασμάτινο, βεβαιωθείτε ότι μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο. Ιδανική επιλογή για το πλύσιμο αποτελεί το Εύρηκα newborn, ένα απορρυπαντικό σχεδιασμένο ειδικά για ρούχα νεογέννητων, κατάλληλο όμως και για τα μαλακά και υφασμάτινα παιχνίδια του ή για την τσάντα/αλλαξιέρα. Περιέχει >94% φυσικά & φυτικής προέλευσης συστατικά ενώ παράλληλα είναι δερματολογικά ελεγμένο & υποαλλεργικό. Εγγυάται την απαλή φροντίδα των ρούχων, τα προστατεύει από τη φθορά και αφαιρεί ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες της καθημερινής χρήσης. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα συνδυάστε το με το μαλακτικό Εύρηκα newborn και αυτό με >94% φυσικά & φυτικής προέλευσης συστατικά ενώ παράλληλα είναι δερματολογικά ελεγμένο & υποαλλεργικό.