Πώς πλένουμε τα σκεύη του μωρού;!


Yγρό πιάτων για μωρά Εύρηκα Baby

Αν χρησιμοποιείς μπιμπερό για να δώσεις στο μωρό σου μητρικό γάλα ή βρεφικό γάλα αγελάδας, τότε πρέπει να προσέχεις καλά τον καθαρισμό τους. Το γάλα που μένει στα μπιμπερό είναι πηγή μικροβίων και βακτηρίων, και το μωρό σου είναι πολύ ευαίσθητο, ειδικά τους πρώτους 6 μήνες της ζωής του.

Αφού τελειώσεις με το τάισμα, φρόντισε να καθαρίσεις σχετικά γρήγορα το μπιμπερό με ζεστό νερό και το απαλό βρεφικό υγρό πιάτων Εύρηκα baby, χρησιμοποιώντας μάλιστα μια ειδική βούρτσα καθαρισμού μπιμπερό που θα σου επιτρέψει να τρίψεις καλά το εσωτερικό τους, αλλά και τις θηλές τους. Στη συνέχεια, αν το μωρό σου είναι μικρότερο των 6 μηνών, αποστείρωσε τα μπιμπερό και τις θηλές, είτε με βρασμό σε κατσαρόλα είτε χρησιμοποιώντας αποστειρωτή. Την ίδια διαδικασία θα ακολουθήσεις για τις πιπίλες και τα εξαρτήματα του θήλαστρου, εφόσον τα χρησιμοποιείτε το μωράκι σου κι εσύ.

Με την εισαγωγή στερεών τροφών εκεί γύρω στους 6 μήνες, παύει η αποστείρωση, καθώς το ανοσοποιητικό σύστημα του μωρού σου έχει πια ενισχυθεί. Όμως επειδή το ζουζούνι σου παραμένει ευαίσθητο, θα συνεχίσεις να πλένεις σχολαστικά τα σκεύη που χρησιμοποιείς για να φτιάξεις το φαγητό του, αλλά και αυτά που χρησιμοποιείς για να το ταΐσεις.

Έχεις στο πλευρό σου το Εύρηκα baby, το υγρό πιάτων που είναι ειδικό για βρεφικά σκεύη, οπότε μην αγχώνεσαι! Φτιαγμένο με 100% φυτικό σαπούνι με λάδι ελιάς και εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι και λεμόνι, σε βοηθά να έχεις σκεύη πεντακάθαρα χωρίς να αγχώνεσαι για το αν είναι εντάξει για το μωρό σου, καθώς είναι ειδικά μελετημένο για την ευαίσθητη βρεφική ηλικία!

Με αυτό μπορείς να καθαρίσεις τα πάντα, ακόμα και τα μασητικά του παιχνιδάκια, αλλά και τον πάγκο της κουζίνας πριν την προετοιμασία του φαγητού. Σε συνδυασμό με το υγρό απορρυπαντικό Εύρηκα baby, θα έχεις πάντα ρούχα, σκεύη και παιχνίδια πεντακάθαρα και φροντισμένα τόσο απαλά, όσο αξίζει στο θησαυρό σου!

Γράφει η Ολίβια Γαβρίλη

Βρεφικά απορρυπαντικά Εύρηκα Baby