ΕΥΡΗΚΑ BABY!


Aπορρυπαντικά για βρεφικά ρούχα Εύρηκα Baby

button1ΑΠΑΛΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ & ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ

Το Εύρηκα Baby είναι ένα απορρυπαντικό ειδικά σχεδιασμένο για τα βρεφικά ρούχα, ενώ είναι κατάλληλο και για τα ρούχα όλης της οικογένειας. Δερματολογικά ελεγμένο και υποαλλεργικό, εγγυάται την απαλή φροντίδα και περιποίηση των ρούχων, χάρη στο 100% φυτικό πράσινο σαπούνι με λάδι ελιάς και το εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι. Παράλληλα όμως καθαρίζει αποτελεσματικά απομακρύνοντας όλους τους δύσκολους λεκέδες.

button2ΑΓΝΟΤΗΤΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΙΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ

Το υγρό πιάτων ΕΥΡΗΚΑ Baby είναι ειδικά μελετημένο για όλα τα σκεύη του μωρού σας. Συνδυάζει την αγνότητα με την αποτελεσματικότητα στην καθαριότητα των βρεφικών σκευών χάρη στο πράσινο σαπούνι και το εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι και λεμόνι. Τα απορρυπαντικά για βρέφη Εύρηκα Baby συνδυάζουν όλη την αγάπη της Εύρηκα με τη γεμάτη στοργή αγκαλιά της μαμάς.
Είναι τα δικά μας «μωρά» για το δικό σας καμάρι!


button2ΥΨΗΛΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ

 

Το ΕΥΡΗΚΑ BABY Πολυκαθαριστικό λεκέδων είναι η νέα, πρωτοποριακή λύση για τον καθαρισμό των ρούχων του μωρού σας, και είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις ευαίσθητες επιδερμίδες! Εγγυάται υψηλήκαθαριστική δράση ακόμα και στους 30 βαθμούς, χάρη στη μοναδική του σύνθεση με 0% άρωμα, χρωστικές και φωσφορικά, που εξαφανίζει τους λεκέδες! Υποαλλεργικό & δερματολογικά ελεγμένο, δρα με απαλότητα στα τρυφερά βρεφικά ρουχαλάκια που με κάθε πλύσιμο γίνονται σαν καινούρια!

 

Εμπιστευτείτε τα!

Γιατί η μαμά Εύρηκα ξέρει καλύτερα.

elia

Yγρό πιάτων για τα σκεύη του μωρού Εύρηκα Baby