button1 Εύρηκα Baby Συμπυκνωμένο Μαλακτικό

Το 1ο Συμπυκνωμένο Μαλακτικό για βρεφικά ρούχα
Το νέο συμπυκνωμένο μαλακτικό Εύρηκα Baby χωρίς μικροπλαστικά, χρωστικές και σιλικόνες προσφέρει ξεχωριστή απαλότητα στα ρούχα με μια μόνο μικρή δόση. Με >94% φυσικά & φυτικής προέλευσης συστατικά,100% ανακυκλώσιμη συσκευασία, δερματολογικά ελεγμένο και υποαλλεργικό εμπιστευτείτε το όχι μόνο για τα μωρουδιακά ρούχα αλλά και για τα ρούχα όλης της οικογένειας.

button2 Εύρηκα Baby Υγρό Απορρυπαντικό

Με 100% πράσινο σαπούνι και το εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι
Το Εύρηκα Baby είναι ένα απορρυπαντικό σχεδιασμένο για τα βρεφικά ρούχα όμως είναι κατάλληλο και για τα ρούχα όλης της οικογένειας. Δερματολογικά ελεγμένο και υποαλλεργικό εγγυάται την απαλή φροντίδα των ρούχων, όμως παράλληλα καθαρίζει αποτελεσματικά τα ρούχα και απομακρύνει τους δύσκολους λεκέδες.


Εύρηκα Baby Απολυμαντικό Ρούχων

Απολυμαίνει εξουδετερώνοντας το 99,9% των βακτηριδίων και ιών
Το Εύρηκα Baby απολυμαντικό ρούχων είναι το 1ο ειδικά σχεδιασμένο απολυμαντικό για βρεφικά ρούχα, κατάλληλο όμως για τα ρούχα όλης της οικογένειας. Είναι υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο ενώ η σύνθεσή του με εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι είναι κατάλληλη για οποιοδήποτε τύπο υφάσματος.

Εύρηκα Baby Υγρό Πιάτων.

elia

Με 100% πράσινο σαπούνι και το εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι και λεμόνι
Το υγρό πιάτων Εύρηκα Baby, είναι ειδικά μελετημένο για όλα τα σκεύη του μωρού σας. Συνδυάζει την αγνότητα με την αποτελεσματικότητα στην καθαριότητα των βρεφικών σκευών χάρις στο πράσινο σαπούνι και το εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι και λεμόνι.

Εμπιστευτείτε τα!

Γιατί η μαμά Εύρηκα ξέρει καλύτερα